Το…είδαμε και αυτό – Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Φιλώτας Ταλίδης… αντέγραψε λέξη προς λέξη το αποχαιρετιστήριο κείμενο του Γρηγόρη Τζουμερκιώτη και το ανέβασε στο Facebook ως…δικό του-Δείτε το!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, αυτά δεν γίνονται πουθενά……..

Αλλάζοντας μόνο τα σημεία στα οποία ο δεύτερος αναφερόταν στην πόλη και στο Δήμο της Κοζάνης, για ευνόητους λόγους! Θα πρέπει να σημειωθεί πως το Kozanimedia, εντοπίζοντας το θέμα, επικοινώνησε με τον κ. Τζουμερκιώτη, ο οποίος σημείωσε πως «ο κ. Ταλίδης μου τηλεφώνησε και..ζήτησε να πάρει μερικά σημεία από το κείμενό μου, ώστε να τα βάλει στο δικό του»!!!

Προφανώς ο Καστοριανός αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού είτε…βαρέθηκε να καθίσει να γράψει κάτι δικό του, είτε ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το αρχικό άρθρο του Γρηγόρη Τζουμερκιώτη που είπε να το…αντιγράψει! Χωρίς, φυσικά, να το γνωρίζει κανείς από τους πολίτες που το διάβασαν, θεωρώντας πως τα όσα γράφονται είναι….δικά του και μόνο!!!

Για του λόγου το αληθές, το Kozanimedia παρουσιάζει και τα δυο κείμενα:

Το κείμενο του Γρηγόρη Τζουμερκιώτη, με τίτλο «Αντίο…για τη ώρα»:

Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα να πούμε αντίο.

Ένα ταξίδι τρεισήμισι ετών στην Τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στο Δήμο Κοζάνης τελειώνει για μένα. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, εμπειρίες, γεμάτο διεκδικήσεις, άγχος αλλά και ευχάριστο.

Είμαι ένας άνθρωπος που από μικρό παιδί ασχολούμαι με τα κοινά αυτής της πόλης, της πόλης που γεννήθηκα και αγαπάω, της Κοζάνης. Πίστευα και πιστεύω στους ανθρώπους και στις δυνατότητες τους και όχι στα κόμματα. Γι αυτό οι επιλογές μου ήταν πάντα αυτοδιοικητικές, με πίστη σε πρόσωπα και μακριά από τους σχεδιασμούς των κομματικών επιτελείων έχοντας στόχο και σκοπό τη δημιουργία.

Όταν αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος τόσο το 2010 όσο και το 2014, δεν είχα καμιά απολύτως προσωπική φιλοδοξία απλά ήθελα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να χτίσουμε μια Κοζάνη καλύτερη, μια Κοζάνη φιλόξενη για εμάς και τα παιδιά μας.

Βέβαια λόγω τριών σημαντικών γεγονότων που συνέβησαν στη ζωή μου αυτό το χρονικό διάστημα, μου έκαναν να θέσω άλλες προτεραιότητες για αρκετό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να αισθάνομαι ότι είχα και άλλα πολλά να δώσω ,αλλά δεν πρόλαβα.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που πίστεψε και πιστεύει σε μένα και μου το δείχνει συνεχώς, ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου και όσους συνεργάστηκα μαζί τους. Ευχαριστώ τον Γιώργο Κασαπίδη, την Άννα Νανοπούλου και το Λάζαρο Μαλούτα που με ώθησαν να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση και με σεβάστηκαν σαν προσωπικότητα και σαν άνθρωπο.

Ζητώ συγνώμη από όσους στεναχώρησα και θέλω να ξέρουν ότι το έκανα χωρίς πρόθεση και με γνώμονα το καλό της πόλης μας. “.  Το μόνο που μένει είναι η αγάπη που μοιραστήκαμε! Αυτό το στοιχείο, δηλ. η αγάπη- ποσοτικά και κυρίως ποιοτικά-θα μείνει ανεξίτηλα αποτυπωμένο  στην καρδιά μας και τη μνήμη μας.

Το αντίο όμως είναι για την ώρα, εγώ θα παραμείνω ενεργός πολίτης και θα μάχομαι για το Καλό της Κοζάνης μας, έχοντας ως σημαία τις ηθικές αρχές και αξίες με τις οποίες με γαλούχησαν οι γονείς μας και όσοι διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα μου.

Δεν γνωρίζω αν πέτυχα κάτι. Πάντως προσπάθησα…»

 

10603554_10204539671992103_6682300712035989612_nΚαι ιδού το κείμενο του Φιλώτα Ταλίδη, από το Facebook του:

Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα να πώ ένα αντίο.
Ένα ταξίδι τρεισήμισι ετών στην Τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τελειώνει για μένα. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, εμπειρίες, γεμάτο διεκδικήσεις, άγχος αλλά και ευχάριστο.
Είμαι ένας άνθρωπος που από μικρό παιδί ασχολούμαι με τα κοινά αυτής της πόλης, της πόλης που γεννήθηκα και αγαπάω.
Πίστευα και πιστεύω στους ανθρώπους και στις δυνατότητες τους. Γι αυτό οι επιλογές μου ήταν πάντα αυτοδιοικητικές, με πίστη στα πρόσωπα και στους θεσμούς, έχοντας στόχο και σκοπό τη δημιουργία.Όταν αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος τόσο το 2010 όσο και το 2014, δεν είχα καμιά απολύτως προσωπική φιλοδοξία απλά ήθελα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να χτίσουμε μια Καστοριά καλύτερη, μια Καστοριά φιλόξενη για εμάς μα κυρίως για τα παιδιά μας.
Δεν γνωρίζω αν το πέτυχα. Πάντως προσπάθησα…
Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που πίστεψε και πιστεύει σε μένα και μου το δείχνει συνεχώς, ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου και όσους συνεργάστηκα μαζί τους.
Ζητώ συγνώμη από όσους στεναχώρησα και θέλω να ξέρουν ότι το έκανα χωρίς πρόθεση και με γνώμονα μόνο το καλό της περιοχής μας.
Το μόνο που μένει είναι η αγάπη που μοιραστήκαμε! Η αγάπη για την περιοχή μας για την Καστοριά μας. Αυτό το στοιχείο, δηλαδή η αγάπη- ποσοτικά και κυρίως ποιοτικά-θα μείνει ανεξίτηλα αποτυπωμένο στην καρδιά μας και τη μνήμη μας.
Το αντίο όμως είναι για την ώρα, θα παραμείνω ενεργός πολίτης και θα μάχομαι για το καλό της Καστοριάς μας, έχοντας ως σημαία τις ηθικές αρχές και αξίες με τις οποίες με γαλούχησαν οι γονείς μου και όσοι διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα μου» Kozanimedia

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Αύγουστος, 2014, 12:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Το…είδαμε και αυτό – Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Φιλώτας Ταλίδης… αντέγραψε λέξη προς λέξη το αποχαιρετιστήριο κείμενο του Γρηγόρη Τζουμερκιώτη και το ανέβασε στο Facebook ως…δικό του-Δείτε το!!!”

 1. ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΟ

  Και οι δύο ξεκινούν και με ένα καραμπινάτο γλωσσικό σφάλμα!
  Τριάμισι χρόνια είναι το σωστό και όχι τρεισήμισι.
  Αυτό ξέρω, αυτό επισημαίνω.
  Τα άλλα σφάλματά τους ας τα διορθώσουν οι ίδιοι.
  Μεγάλα παιδιά είναι.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr