Συνάντηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ με τον καθηγητή αρχαιολογίας ΑΠΘ Κώστα Κωτσάκη


Δ.Τ – Την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο υπεύθυνο ανασκαφών στο Λιμναίο Οικισμό Δισπηλιού καθηγητή Κώστα Κωτσάκη.

Τους χώρους ανασκαφών επισκέφθηκε ο βουλευτής μετά από πρόσκληση του καθηγητή Κωτσάκη, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος αρχαιολογικός χώρος. Ως βασικό πρόβλημα τέθηκε η έλλειψη κονδυλίων στα πανεπιστήμια που περιορίζει δραματικά την επιστημονική έρευνα και κυρίως την εξέλιξη των ανασκαφών.

Ο βουλευτής επιβεβαίωσε εκ νέου το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για τον πολιτισμό τονίζοντας πως στέκεται αρωγός κάθε προσπάθειας ανάδειξης του πολιτισμικού κεφαλαίου του νομού Καστοριάς και ιδιαίτερα του Λιμναίου Οικισμού.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Σεπτέμβριος, 2014, 11:22 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr