Πολλαπλά τα προβλήματα στην λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΚ – Πρόστιμο από τον Γ.Δακή και τις υπηρεσίες της περιφέρειας

 

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε,

την επιβολή συνολικού προστίμου ύψους δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 €) στη ΔΕΥΑ Καστοριάς ως διοικητική κύρωση για την πρόκληση ρύπανσης του περιβάλλοντος από τη ρίψη επεξεργασμένων υγρών αποβλήτων στο ρέμα «Γκιόλε».
Κατά της απόφασης αυτής επιτρέπεται να ασκηθεί προσφυγή ενώπιον:
1. του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της ή ανάρτησή της στο διαδίκτυο ή από την κοινοποίησή της ή αφότου ελήφθη γνώση αυτής,σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 και 238 του Ν. 3852/10.
2. του αρμόδιου Διοικητικού Πρωτοδικείου εντός εξήντα (60) ημερών, σύμφωνα με τις διατάξεις του κώδικα διοικητικής δικονομίας (Ν. 2717/99).
O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Γιώργος Δακής

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ :

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Σεπτέμβριος, 2014, 10:08 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr