Τον Λιμναίο Οικισμό Δισπηλιού επισκέφτηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος

Τον αρχαιολογικό χώρο του Λιμναίου Οικισμού Δισπηλιού επισκέφτηκε χθες Δευτέρα 08 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος. Εκεί τον υποδέχτηκε ο υπεύθυνος καθηγητής κ. Κωτσάκης Κωνσταντίνος ο οποίος και τον ξενάγησε.

Ο κ. Αδαμόπουλος είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον πραγματικό χώρο των ανασκαφών, να πληροφορηθεί για την εξέλιξη των εργασιών, αλλά και να δει από κοντά την έκθεση των πολύτιμων ευρημάτων του προϊστορικού οικισμού, τα οποία μας δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο ζωής, τις συνήθειες και τις ασχολίες των προγόνων μας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την πρόθεση του για στήριξη της συνέχισης του πολύτιμού έργου που εκτελείται στην περιοχή, η περαιτέρω αξιοποίηση του οποίου είναι πολύ σημαντική.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Σεπτέμβριος, 2014, 5:07 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr