ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ HONG KONG 2015

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις του Νομού Καστοριάς που επιθυμούν να συμμετέχουν για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Hong Kong 2015 ότι η υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη αρχίσει από την Ομοσπονδίας Γούνας του Hong Kong. Επισημαίνεται ότι υφίσταται άρνησης παραχώρησης επιπρόσθετου εκθεσιακού χώρου στο Ελληνικό περίπτερο από τη Ομοσπονδία Γούνας του Hong Kong ως διοργανώτρια αρχή γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή νέων επιχειρήσεων εξαιρετικά δύσκολη.

Ωστόσο, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για τη Διεθνή έκθεση Γούνας Hong Kong 2015 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς μέχρι 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καστοριάς,Yπεύθυνη:κ.Τογκαρίδου Κωνσταντίνα τηλ:2467028981, 27537 email: tongaridou.konstantina@kastcham.gr

Για την αίτηση συμμετοχής καθώς και τους όρους συμμετοχής στην έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Σεπτέμβριος, 2014, 11:38 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr