Πρώτο κουδούνι με 12.000 δασκάλους και καθηγητές να λείπουν!

Δεν είναι ένας, δεν είναι, δεν είναι ούτε καν οι 2.500 που λέει το υπουργείο ότι λείπουν με το καλημέρα από τα σχολεία. Το πρώτο κουδούνι χτυπάει σήμερα όμως οι εκπαιδευτικοί λένε ότι τα κενά είναι 12.000.

Οι πρόεδροι ΔΟΕ και ΟΛΜΕ δηλώνουν ότι τα κενά είναι πολλαπλάσια εκείνων που παρουσιάζει το υπουργείο σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν οι εκπαιδευτικοί θα λείψουν από τις αίθουσες 9.000 δάσκαλοι αλλά και περίπου 3.000 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Ειδικά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση οι καθηγητές λένε ότι εφέτος από γυμνάσια και λύκεια θα λείψουν ειδικότητες όπως φιλόλογοι, γυμναστές και μαθηματικοί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο φαίνεται να παρουσιάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση καθώς όπως τονίζουν οι συνδικαλιστές τα τελευταία χρόνια υπήρξαν 9.000 συνταξιοδοτήσεις δασκάλων και νηπιαγωγών με μόλις 278 προσλήψεις …

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Σεπτέμβριος, 2014, 9:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr