Συνάντηση του Βαγγέλη Διαμαντόπου βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο του Συλλόγου Ασφαλισμένων & Ανασφάλιστων Ο.Α.Ε.Ε. (Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών) Ν. Καστοριάς

Δ.Τ – Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου Θ. Παπαδόπουλου και αντιπροέδρου Μ. Μιχαήλ του Συλλόγου Ασφαλισμένων & Ανασφάλιστων Ο.Α.Ε.Ε. ν. Καστοριάς.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με το ασφαλιστικό τους ταμείο οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και οι προτάσεις του Συλλόγου για την αντιμετώπισή τους. Το γενικότερο πνεύμα στο οποίο κινούνται τα δίκαια αιτήματα που διατυπώθηκαν συνάδουν με τον ευρύτερο σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο ο βουλευτής επιβεβαίωσε τη συμπαράστασή του στον συλλογικό αγώνα τους και δεσμεύτηκε να προωθήσει περαιτέρω τις προτάσεις τους στις αρμόδιες επιτροπές του κόμματος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Σεπτέμβριος, 2014, 6:36 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr