Εγκαίνια του νέου περιφερειακού υποκαταστήματος ΟΓΑ στην Δ.Μακεδονία

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ. θα τελεστούν τα εγκαίνια του Νέου Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Κοζάνη, στο χωριό Λυκόβρυση, που θα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους, συνταξιούχους και επιδοματούχους του, στους Νομούς: Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, έτσι με την έναρξη λειτουργίας του παραρτήματος επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καταπολεμώντας το φαινόμενο της γραφειοκρατίας και παράλληλα μειώνετε η απόσταση που χωρίζει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας από την Κεντρική Διοίκηση του ΟΓΑ στην Αθήνα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2014, 12:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr