Η Μαρία Αντωνίου στον Λιμναίο Οικισμό

Δ.Τ – Συνάντηση είχε την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον καθηγητή του ΑΠΘ και νέο Υπεύθυνο ανασκαφών στο Λιμναίο Οικισμό Δισπηλιού κ. Κωνσταντίνο Κωτσάκη μετά από πρόσκληση του.

Ο κ. Κωτσάκης ξενάγησε την κ. Αντωνίου σε όλους τους χώρους του Λιμναίου Οικισμού καθώς επίσης και στο χώρο που εξελίσσεται η ανασκαφή. Παράλληλα ενημέρωσε τη Βουλευτή για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ως νέος Υπεύθυνος σε συνάρτηση με την έλλειψη κονδυλίων που έχει ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν το έργο των ανασκαφών.

Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:

« Είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά τον νέο Υπεύθυνο ανασκαφών στο Λιμναίο Οικισμό Δισπηλιού κ. Κωνσταντίνο Κωτσάκη. Ο κ. Κωτσάκης συνεχίζει το έργο του αείμνηστου Χουρμουζιάδη με στόχο την πλήρη ανάδειξη του Λιμναίου Οικισμού. Ξέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την χρηματοδότηση της ανασκαφής και τον διαβεβαίωσα ότι σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που άλλωστε μπορεί να χρηματοδοτήσει τη συνέχιση του έργου μέσα από το περιφερειακό πρόγραμμα, θα προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε. Ο Λιμναίος Οικισμός Δισπηλιού αποτελεί σημαντικό μέρος του πολιτιστικού αποθέματος του τόπου μας και πρέπει όλοι μας να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες τις ανασκαφικής ομάδας».

Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2014, 7:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr