ΟΑΕΔ: Εργαστήρια κινητοποίησης ανέργων

Ο ΟΑΕΔ προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρια Ενεργοποίησης – Κινητοποίησης Ανέργων, όπως τα ονομάζει, στους νομούς Αττικής, Αχαΐας και  Θεσσαλονίκης.
Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική  Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).
Μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.
Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν: για τον νομό Θεσσαλονίκης την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 14:30, για το  νομό Αττικής την Δευτέρα  22 Σεπτεμβρίου 2014  από τις 09:00 έως τις 14:30 και για το νομό Αχαΐας την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 09:00 έως τις 14:30.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είστε εγγεγραμμένος. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον διαδικτυακό τόπο  www.oaed.gr.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2014, 9:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr