Επιδοτούμενα σεμινάρια για την εξωστρέφεια σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Βόλο

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) έχοντας ως στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των στελεχών των Θεσσαλικών επιχειρήσεων, προτίθεται να διοργανώσει προγράμματα κατάρτισης σε θέματα εξωστρέφειας στα πλαίσια του Προγράμματος Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας, την υλοποίηση του οποίου έχει αναλάβει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).
Τα προγράμματα αφορούν στην παροχή κατάρτισης με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων των εργαζομένων των επιχειρήσεων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σημαντικό απόθεμα ανθρώπινου δυναμικού, με ειδικές γνώσεις και τεχνικές σε θέματα εξωστρέφειας προς όφελος των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Θα έχουν διάρκεια 40 ώρες το καθένα και οι συμμετέχοντες θα αμείβονται με 5€ (μεικτά) ανά ώρα. Πρόκειται να υλοποιηθούν σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Βόλο.
Τα προγράμματα απευθύνονται σε άτομα που δεν έχουν παρακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα σε προγενέστερη περίοδο. Οι καταρτιζόμενοι θα πρέπει να είναι εργαζόμενοι σε Μικρομεσαία επιχείρηση (η επιχείρηση δεν απασχολεί μόνιμο προσωπικό άνω των 250 ατόμων) ή αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρηματίες με στόχο τη διεθνοποίηση. Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρηση αλλά υπάρχει εκπαιδευτικό επίδομα για τον καταρτιζόμενο. Από την κάθε επιχείρηση μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν αλλά σε κάθε τμήμα κατάρτισης ο μέγιστος αριθμός ατόμων από την ίδια επιχείρηση είναι 5 άτομα
Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να καταθέσει ή να αποστείλει ταχυδρομικώς μία μόνο αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη από όλα τα απαραίτητα πρωτότυπα  δικαιολογητικά στο Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), Δ/νση: Λεωφόρος Καραμανλή & Βιομηχανίας, Τ.Κ. 41335 Λάρισα έως και την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες 9:00-14:00.
Σημειώνεται ότι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτές.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία του ΣΘΕΒ, τηλ.: 2410-555507.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2014, 9:26 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr