Αυτά είναι τα πρατήρια υγρών καυσίμων που σίγουρα δεν κλέβουν τους οδηγούς – ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Και ενώ η συζήτηση για το λαθρεμπόριο καυσίμων καλά κρατεί με τα αρμόδια κλιμάκια να κάνουν διαρκώς ελέγχους σε πρατήρια υγρών καυσίμων για το σύστημα εισροών και εκροών, η κυβέρνηση δίνει στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα πρατήρια που έχουν μπει σε αυτό το σύστημα και κατά συνέπεια αποκλείεται να κλέβουν τους καταναλωτές.

Από τα χιλιάδες πρατήρια υγρών καυσίμων που υπάρχουν στη χώρα, έχουν εισέλθει στο σύστημα εισροών-εκρών 2.323 πρατήρια, αλλά από αυτά μόνο τα 1.375 εφαρμόζουν πλήρως το σύστημα και αποστέλλουν στοιχεία για τα καύσιμα που διαθέτούν και μεταπωλούν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Στην ιστοσελίδα data.gov που αποτελεί ένα πιλοτικό έργο έχει αναρτηθεί λίστα με τα 1.375 πρατήρια υγρών καυσίμων που θεωρείται βέβαιο πως δεν κλέβουν τους καταναλωτές και έχοντας μπει σε αυτό το σύστημα συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία της αγοράς υγρών καυσίμων και την πάταξη του λαθρεμπορίου.

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Σεπτέμβριος, 2014, 12:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr