Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ΄΄Η παρουσία μου εδώ έχει ένα ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα, καθώς τα ΕΠΑΛ είναι το τελευταίο καταφύγιο για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια ταξική επίθεση τα τελευταία χρόνια »

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Αγιασμός στο ΕΠΑΛ –  ΄΄Η παρουσία μου εδώ έχει ένα ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα, καθώς τα ΕΠΑΛ είναι το τελευταίο καταφύγιο για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια ταξική επίθεση τα τελευταία χρόνια » δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Διαμαντόπουλος.

 

Με την τοποθέτηση αυτή λογικό είναι να αναρωτιούνται γονείς και μαθητές τι ακριβώς γίνεται με τα υπόλοιπα λύκεια και αν τα υπόλοιπα » πλουσιόπαιδα » έχουν προνόμια και ξεχωρίζουν……

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Σεπτέμβριος, 2014, 11:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr