Έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου για την κυκλοφοριακή αγωγή των μαθητών των σχολείων της περιοχής μας από τον ΣΕΓ

Δ.Τ – Συνεχίζοντας την άψογη συνεργασία του, με την «Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς»,  ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» μετά την καμπάνια ευαισθητοποίησης των οδηγών γύρω από το θέμα της «οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ», προχώρησε στην έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου για την κυκλοφοριακή αγωγή των μαθητών των σχολείων της περιοχής μας.
Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς και θέλοντας να συνδράμει το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς στο δύσκολο και σημαντικό έργο ενημέρωσης των μικρών συμπολιτών μας αλλά και των γονέων τους, ο «ΣΕΓ» προέβη στην έκδοση του εντύπου το οποίο θα διανεμηθεί στα σχολεία της περιοχής μας από στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης.

Ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών», στοχεύοντας στην αλλαγή συνηθειών και νοοτροπίας της νέας γενιάς, προτρέπει τους μαθητές και τους γονείς των μικρών μαθητών να διαβάσουν τις οδηγίες του εντύπου καθώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, «η γνώση σώζει ζωές».

Εκ της Διοικήσεως

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Σεπτέμβριος, 2014, 9:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr