ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Μ. ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΠΡΟΣ Κ. ΛΙΑΝΤΣΗ. ΔΩΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Δελτίο τύπου του υποψήφιου δημοτικού συνδυασμού του Μ. Χατζησυμεωνίδη


Με αφορμή τις προσπάθειες ορισμένων, να παραπλανήσουν και να υποκλέψουν την ψήφο των πολιτών.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.


« Οι αγωνιώδεις προσπάθειες κάποιων, που έχουν αποδοθεί σε έναν τεράστιο αγώνα, με στόχο να υποκλέψουν την ψήφο των συμπολιτών μας, χρησιμοποιώντας πάσης φύσεως μέσα, τον τελευταίο καιρό έχει ξεπεράσει κάθε όριο.


Αναθέσεις έργων, διευθετήσεις της τελευταίας στιγμής, έλεγχοι κατά παραγγελία, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, με την συνεργασία, ευτυχώς λίγων, από τον κρατικό μηχανισμό, είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη.


Ανάπτυξη τώρα, για κάποιους σημαίνει, ασφαλτοστρώσεις κατά παραγγελία, υποσχεσεολογία διαγραφής προστίμων έναντι λίγων ψήφων και «κατόπιν των ενεργειών» τους.


Παλαιοκομματικές πρακτικές, της πολιτικής του «ανταλλάγματος», απομεινάρια της παλιάς εποχής της Αυτοδιοίκησης, που δεν εγγυώνται κανένα μέλλον, δεν μπορούν να δώσουν καμία προοπτική στον τόπο μας.

Εμείς, μπήκαμε και δίνουμε τη μάχη των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου με ένα στόχο, να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Και για να το πετύχουμε αυτό θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε τις εκλογές με αξιοπρέπεια, με σεβασμό σους συμπολίτες μας, με σεβασμό στους νόμους και τις αρχές της ελληνικής πολιτείας.

Πιστεύουμε στο δίκιο της μάχης μας, πιστεύουμε στο σχέδιο που έχουμε για τον τόπο. Κι από αυτό το πιστεύω αντλούμε και εκπέμπουμε τη δύναμη μας. Δεν θέλουμε να μας σπρώξει κανένα σύστημα και κανένας μηχανισμός και είμαστε περήφανοι για αυτό


Συστήματα και μηχανισμούς έχουν ανάγκη οι ετερόφωτοι και οι μέτριοι, που δεν χρωστάνε τελικά τις επιτυχίες τους στους πολλούς, αλλά στους μηχανισμούς. Για αυτό κι εκεί τελικά επιστρέφουν τα ανταλλάγματα τους. Εκεί, στους λίγους, ανταποδίδουν την επιτυχία τους


Τους στέλνουμε όμως ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Να σταματήσουν τώρα. Εμείς πάντως, να είναι σίγουροι ότι θα διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο και κόστος, την αβίαστη έκφραση της θέλησης των πολιτών του νέου Δήμου Καστοριάς.


Να είναι σίγουροι γι’ αυτό.»


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Οκτώβριος, 2010, 4:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr