Σχεδόν κάθε μέρα αλλάζουν οι αποφάσεις. Έντονο παρασκήνιο και αναποφασιστικότητα για »ΟΡΕΣΤΙΑΣ» και όχι μόνο……

Σοβαρότατες οι αντιδράσεις υπαλλήλων, δημοτικών συμβούλων και όχι μόνο σχετικά με την στάση Αγγελή για το πρόσωπο που θα αναλάβει την κοινωφελή του δήμου Καστοριάς.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε κλειδώσει το όνομα του Δ.Λίτσκα χωρίς παρατράγουδα και σχόλια.

Τις τελευταίες όμως μέρες, έχουν έρθει τα πάνω κάτω από Δ.Σ όχι και με καλή θέση σε ψήφους.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο πηγαινοέρχεται στο γραφείο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, του δημάρχου, ακόμα και στην επιχείρηση »τρομοκρατώντας» σχεδόν υπαλλήλους, λέγοντας πως αναλαμβάνω ΕΓΩ…… κτλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν υπάρξει αλλαγή και »αδειάσει» και πάλι ο δήμαρχος πρόσωπο που αρχικά είχε επιλέξει και τώρα αλλάζει πάλι άποψη, θα είναι τόσες οι αντιδράσεις που θα φτάσουν και σε παραιτήσεις και αποχωρήσεις, όχι για τις επιλογές αλλά για το συνεχόμενο »άδειασμα» εκλεγμένων ατόμων. Ηρεμία και αλλαγή ρόλου θα πρέπει μάλλον να υπάρξει και για τον πρόεδρο του Δ.Σ μιας και ο ρόλος του είναι για το Δ.Σ και όχι για να ακούει τις γκρίνιες και τα κλάματα….

Σοβαρό και λογικό επίσης σενάριο για να σταματήσουν οι ανόητες ξαφνικές συμπεριφορές, είναι να αναλάβει ο Δημήτρης Πετρόπουλος και να κλείσει το όλο θέμα. Άλλωστε μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη αντιδημαρχία και η » ΟΡΕΣΤΙΑΣ » ήταν ένα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Η διοίκηση Ανέστη Αγγελή πρέπει να καταλάβει πως ο δήμος θέλει αποτέλεσμα και όχι μισθολογικό βόλεμα για κάποιες και κάποιους……..

Πολύ σύντομα και από αυτό το θέμα θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Σεπτέμβριος, 2014, 7:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

4 Σχόλια για “Σχεδόν κάθε μέρα αλλάζουν οι αποφάσεις. Έντονο παρασκήνιο και αναποφασιστικότητα για »ΟΡΕΣΤΙΑΣ» και όχι μόνο……”

 1. θανασης

  η δουλειά-της δουλειάς- ωωωω κομπίνα….. αυτές τις δουλειές ξέρουν ορισμένοι που σκοτώνονται για το κοινό καλό…. να την πάρει ο αρχικομπιναδόρος

 2. σοφία

  να την πάρει ο Πετρόπουλος που ξέρει από τέτοιες »δουλειές», όπως και η Μισκία… τώρα για όσα ακούγονταν και υπονοούν ορισμένοι να πάνε να πνιγούνε…

 3. Λάμπρος

  Κάποιοι που δεν είχαν δουλειά και γυρνούσαν με την κάρτα ανεργίας στο χέρι είδαν την εμπλοκή τους στα κοινά ως εφαλτήριο για να αποκατασταθούν οικονομικά για τα επόμενα 5 χρόνια. Θα είναι μεγάλη ντροπή για τον τόπο και προσβολή για τους πολίτες της Καστοριάς εάν δούμε σε θέσεις καίριες να μπαίνουνε άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουνε ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα.

 4. ΑΓΝΩΣΤΟΣ

  όλα για το μισθολογικό βόλεμα

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr