Η Μ.Αντωνίου στον Μαυραγάνη μαζί με τους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων

Συνάντηση πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, η Βουλευτής Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου και εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων, που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο κ. Λάγγα, τον Γραμματέα κ. Ταλίδη και τον Οικονομικό Σύμβουλο κ. Ρίζο με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Μαυραγάνη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα της φορολογίας εισοδήματος του κλάδου, που κινείται ανοδικά για το έτος 2013 αλλά αυτό απορρέει από την «πλασματική» φορολογική εικόνα που δημιουργείται από την ενδεικτική τιμή πώλησης των γουνοδερμάτων, που προωθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις στο τέλος του χρόνου στα δημοπρατήρια, η οποία ασφαλώς διαφέρει από την πραγματική τιμή πώλησης που τελικά διαμορφώνεται κατά τις δημοπρασίες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ειδικά για το οικονομικό έτος 2013, που το πρώτο τρίμηνο του έτους η πώληση των γουνοδερμάτων έγινε ακόμη και κάτω της τιμής του κόστους, οι επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν τεράστιο φορολογικό πρόβλημα.

Ο κ. Μαυραγάνης ενημέρωσε ότι στον νέο κώδικα φορολογίας υπάρχει αντίστοιχη διάταξη την οποία μπορούν να κάνουν χρήση οι επιχειρήσεις του κλάδου έτσι ώστε να αμβλυνθεί το υπάρχον πρόβλημα.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα Αντωνίου δήλωσε:

«Επισκεφτήκαμε σήμερα τον κ. Μαυραγάνη με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων, για μια ακόμη φορά για να συζητήσουμε και να επιλύσουμε θέματα που αφορούν τους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων. Σε αντίθεση με τους πολέμιους της Γουνοποιίας , που όλοι πλέον τους ξέρουν στην Καστοριά, η Κυβέρνηση παραμένει σταθερή στην κατεύθυνση στήριξης του Κλάδου, που αποτελεί βασικό πυλώνα επιβίωσης και ανάπτυξης του τόπου μας. Σε αυτήν την κατεύθυνση όλοι οι φορείς του Κλάδου θα με βρουν πάντα δίπλα τους».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Σεπτέμβριος, 2014, 1:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Η Μ.Αντωνίου στον Μαυραγάνη μαζί με τους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων”

 1. Zisis

  Έρχεται η ώρα σου Μαράκι!θα σου την φάω την θέση χαχαχαχα

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr