Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης από το ΚΕΚ του Δ.Καστοριάς

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (πρώην Κ.Ε.Κ.) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ότι στο πλαίσιο της πράξης: «Παρεμβάσεις υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων από πιστοποιημένα Εξειδικευμένα Κέντρα Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ) και απεξαρτημένων ατόμων ή ατόμων υπό απεξάρτηση, καθώς και από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου» η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού», πρόκειται να υλοποιήσει ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ως εξής :

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Τίτλος Προγράμματος

Μέθοδος υλοποίησης

Υπάλληλος εξυπηρέτησης και πληροφόρησης κοινού

Το πρόγραμμα αποτελείται από θεωρητική προκατάρτιση και κατάρτιση 250 ωρών η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κε.Δι.Βι.Μ και πρακτική άσκηση 450 ωρών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργαζόμενους φορείς.

Τόπος υλοποίησης

Διάρκεια

Ωφελούμενοι

Περίοδος υλοποίησης

Καστοριά

700 ώρες

15 άνεργοι – ΑμεΑ

Οκτώβριος 2014 – Απρίλιος 2015

Κατά την διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) οι οποίοι είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων των Υπηρεσιών του Ο.Α.Ε.Δ. .

Στους καταρτιζόμενους θα καταβληθεί μικτό επίδομα 6€ για κάθε ώρα κατάρτισης.

Άνεργοι οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο ως άνω πρόγραμμα θα πρέπει να απευθύνονται στο Κε.Δι.Βι.Μ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς Αγίας Βαρβάρας 13 (Δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς) και στο τηλέφωνο 2467025388, καθημερινά κατά τις ώρες 09 : 00 – 14: 00 ώστε να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την διαδικασία υποβολής αίτησης.

Δικαιολογητικά συμμετοχής

1. Βεβαίωση ανεργίας

5. Πρόσθετοι τίτλοι σπουδών και επαγγελματικής εμπειρίας

2. Παραπεμπτικό από τον ΟΑΕΔ

6. Αίτηση και Βιογραφικό σημείωμα (το έντυπο χορηγείται από τον φορέα κατάρτισης)

3. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

4. Αντίγραφο τίτλου σπουδών

7.Πρόσφατη φωτογραφία

Περίοδος υποβολής αιτήσεων από 22/9/2014 έως 10/10/2014.

 

 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση

 

Μέλλιος Παναγιώτης

Διευθυντής Κε.Δι.Βι.Μ.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Σεπτέμβριος, 2014, 11:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης από το ΚΕΚ του Δ.Καστοριάς”

 1. omiros

  Αναγκαίο και σωστό η εφαρμογή για άτομα με ανάγκες Επαγγελματικής Ένταξης ατόμων με αναπηρίες .

  Το μέγιστο ώμος που ζητά η εργατική ομάδα είναι η ‘’επιχείρηση να μπορεί’’ !!…….

  Τα δάνεια δεν έφεραν αποτέλεσμα διότι συνεχίζονται?

  Δάνειο σε μια ‘’σωστή αγορά ’’ παίρνεις μια φορά ? ίσως και 2η …..εάν ώμος 3η/4η/5η και ‘’ξανα’’ είναι καταδικασμένη ) και ο καταστροφέας είναι ο δανειστής , μια φορά και αποκτάς κεφάλαιο /παίδευση/γνώση/πελατεία/και συνεχόμενο κέρδος …και κτίζεις την κοινωνία σου….

  Εδώ σταματάμε! η Καστόρια έχει ανεργία Μόνο ένα 10% επιχειρήσεων επιβιώνει με εξοντωμένη υπόλοιπη ομάδα από λάθη πολιτικών που δεν παρήγαγαν έλεγχο νέον αγορών δίνοντας κατεύθυνση στον γουναρά…, αλλά και το 30% τόκων τραπεζών μέχρι το 1980 κατέστρεψε αντί να ανεβάσει .., .το κράτος αδιαφορεί να προσφέρει σωστή επιχειρηματική ομάδα σε νέες χώρες σπρώχνοντας ‘’εμπόρευμα’’ αρκείτε στην παγίδα .., και ξαναδίνει δάνεια ?? (τι ωραία!! )
  αλλά κακός .., πρέπει να δόση κίνηση στην εξαγωγή για να αποκλείσουν το ‘’δάνειο’… Η γούνα της Ελλάδας ( καστόρια / Σιάτιστα ) έχει παρελθόν αλλά και μεγάλο μελών εφόσον το κράτος εργαστεί παράλληλα με την επιχείρηση Η ελληνική γούνα με την έμπειρη ομάδα (ακόμη ) ίσως είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ στον κόσμο…..δημιουργός ποιότητας /οικονομικής παραγωγής , αλλά έλειπες θεωρία κρατικής υποστήριξης …
  Πχ ένα παλτό στην Ελλάδα προσφέρει 100% έμπειρη εργασία (ειδικά στα Θηλυκά δέρματα ) και οικονομία διότι υπάρχει εμπειρία δεξιοτεχνίας (ακόμη ) στην ραφή .. κάτι που λύπη και στον Κινέζο !!…..

  Εδω ώμος λύπη η θεωρητική παρουσία του κράτους μας ? ..
  που δεν παράγει έργο / κατεύθυνση / σεμινάρια εξαγωγών / κάλυψη πληροφοριών πελατών / έρευνα πελατών κλπ κλπ ,
  κάτι που άλλες χώρες είναι προχωρημένες με ειδικά δραστήρια άτομα ‘’μηχανές’’ που δίνουν κατεύθυνση εμπορίου στον επιχειρηματία τους . Εδώ ?? τίποτα .., φαίνετε ότι πρέπει να ‘’μπουν στην ελληνική βουλή’’ ΜΟΝΟ 100% ελληνόπουλα …
  Σπρώχνοντας ελληνικά προϊόντα με διάθεση Πατριωτισμού σε διεθνές αγορές. Αλλιώς ????

  Και !! διώξτε την ΝΕΡΙΤ ( εβραϊκό όνομα εχθρικό για ελληνισμό ) ., λασπολογεί τον ελληνισμό μας … επιβάλετε στα κόμματα σας να επαναφέρουν την ελληνική μας τηλεόραση ‘’Ελληνική τηλεόραση’’ κανάλι 1 /2 και 3 —————-

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr