Κόβουν τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα σε δημόσιες υπηρεσίες!

Στοπ στην πληρωμή των λογαριασμών των κινητών και σταθερών τηλεφώνων πολλών υπηρεσιών του Δημοσίου βάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Τα τηλέφωνα των υπηρεσιών που δεν ενταχθούν στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου δεν θα πληρώνονται.

Οπως αναφέρει το capital.gr στόχος της ενέργειας αυτής είναι να παρακολουθούνται οι δαπάνες του Δημοσίου για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, όπως είναι τα κινητά τηλέφωνα.

Στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου Οικονομικών λειτουργεί από την 1η Μαΐου 2014, το Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών (ΕΣΥΠ), με σκοπό την καταχώρηση και παρακολούθηση της εξόφλησης των δαπανών και τελών για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε όλους τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.

Μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί στο Μητρώο Φορέων του ΕΣΥΠ περίπου 330 από τους 1532 φορείς της Γενικής Κυβέρνησης. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014, όλοι οι φορείς οφείλουν, με δική τους ευθύνη και μέριμνα να καταχωρηθούν στο Μητρώο Φορέων του ΕΣΥΠ.

Από την 1 Οκτωβρίου οι δαπάνες και τα τέλη για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες θα εξοφλούνται αποκλειστικά και μόνο εφόσον ο φορέας του Δημοσίου έχει καταχωρηθεί στο ΕΣΥΠ. Κανένα τέλος και καμία δαπάνη δεν θα αναγνωρίζεται, ούτε θα εκκαθαρίζεται ούτε θα πληρώνεται, αν δεν έχει προηγουμένως καταχωρηθεί στο ΕΣΥΠ. Το αποδεικτικό καταχώρησης που θα εκδίδεται μέσω του ΕΣΥΠ θα πιστοποιεί την κανονικότητα κάθε δαπάνης.

Οι Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης πρέπει να ξεκινήσουν την διαδικασία εγγραφής στο σύστημα άμεσα διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να εξοφλήσουν τα χρέη τους στις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, οπότε όπως είναι φυσικό υπάρχει κίνδυνος να κοπούν τα τηλέφωνα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Σεπτέμβριος, 2014, 3:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr