Με απειλές σε ΜΜΕ, υπαλλήλους, προϊσταμένους και τόσους άλλους, παράγοντες της περιφέρειας Δ.Μακεδονίας ψάχνουν να δουν τι έγινε με το θέμα των επιταγών.

Υπάρχει ένα » μικρό » μπέρδεμα για τις περίφημες επιταγές στην συνέντευξη του ο κ. Κεχαγιά στην αρχή λέει πως » ήμουν στο γραφείο μου με όλες τις επιταγές, είδα ότι λείπουν 4 και έγραψα σημείωμα για να το δει ο κ. Καρυπίδης».

Στα επόμενα όμως 4-5 λεπτά μας δίνει μια άλλη εκδοχή, ( στο 0,49 ) λέγοντας πως μαζί με τον κ. Καρυπίδη είδαμε ότι λείπουν 4 επιταγές και μαζί γράψαμε το σημείωμα.

Κάτι ακόμη, αφού οι υπόλοιπες επιταγές ήταν εντάξει, γιατί όπως γίνονταν πάντα δεν δόθηκαν στην κ. Κούσκουρα και στον κ. Βάσο την ίδια μέρα ώστε να τις φέρουν στην Π.Ε Καστοριάς;
Κάθε φορά οι επιταγές σχεδόν από όλες τις Π.Ε φεύγουν πρωινές ώρες με συμβούλους η με θεματικούς και μεσημέρι η απόγευμα για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και επιπλέον έξοδα, με τα ίδια πρόσωπα, επιστρέφουν.
Η κα. Κούσκουρα και ο κ. Βάσος επέστρεψαν στην Π.Ε Καστοριάς χωρίς επιταγές.
Ας εξηγήσουν οι ίδιοι όμως τι ήρθαν και είπαν στους υπαλλήλους της Π.Ε και τους προμηθευτές που περίμεναν τα χρήματα τους.

Πάμε λίγο παρακάτω.

Οι επιταγές » χάθηκαν » γράψαμε και το δηλώνει και ο ίδιος , και μάλιστα για κάνα 10 ώρες,λέει φυσικά για 4 που δεν ήταν στην λίστα, τις υπόλοιπες που ήταν στην λίστα γιατί δεν τις έδωσαν άμεσα υπογεγραμμένες και τις ψάχνανε κάποιοι;

Προσέξτε κάτι βασικό. Από την Καστοριά φεύγουν την Τετάρτη για την περιφέρεια Δ.μακεδονίας Κούσκουρα και Βάσος με επιταγές και φάκελο όπου κανονικά θα πρέπει να γνωρίζουν και να ελέγχουν τι κουβαλούν.

Επιστρέφουν την ίδια μέρα χωρίς τις επιταγές ( ενώ πάντοτε επιστρέφοντας όλοι τις έχουν μαζί τους) και το πρωί της Πέμπτης ας μας πουν τι είπαν πηγαίνοντας στα γραφεία του 2ου ορόφου της Π.Ε στους υπαλλήλους των οικονομικών υπηρεσιών.
Οι επιταγές δεν έχουν φτάσει. Αν από το γραφείο του κ. Καρυπίδη που φυσιολογικά βρίσκονταν τα εντάλματα τους εξηγούσαν τι έχει γίνει, αυτοί δεν θα έπρεπε να ανησυχούν και ούτε να πουν πως μάθαμε ότι οι επιταγές κάπου έχουν χαθεί. Υπάρχουν μάρτυρες που τα άκουσαν αυτά.

Βασικό επίσης είναι το γεγονός πως όλοι επικεντρώθηκαν σε 4 επιταγές που λένε πως δεν έφτασαν ποτέ στην περιφέρεια ( ας μας τα πει αυτά η οικονομική υπηρεσία της Π.Ε Καστοριάς) αλλά δεν λέει κανείς γιατί τα υπόλοιπα 26 περίπου εντάλματα-επιταγές ( αφού δεν χάθηκαν ) δεν επέστρεψαν στην Π.Ε Καστοριάς……..

Γιατί τόσο άμεσα και σκληρά εκσφενδονίστηκε επίθεση σε γνώση μάλλον και του κ. Καρυπίδη για ΕΔΕ των υπαλλήλων.
Τα οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα δεν απασχόλησαν ποτέ. Τι συνέβη ξαφνικά και ζητάτε ΕΔΕ…..Στο παρακάτω video επίσης θα δείτε πως και ο κ. Κεχαγιά μιλά για λάθος,ΕΔΕ και τέτοια. Επιβεβαιώνει συνεχώς όλα αυτά που παραθέσαμε απλά ως γεγονότα στο θέμα των επιταγών

Το σίγουρο πάντως είναι πως ήταν πολύ ξαφνική και παράξενη η τόσο έντονη επίθεση στο υπαλληλικό προσωπικό της Π.ε Καστοριάς χωρίς μάλιστα να ακούσουμε μια κουβέντα απο αντιπεριφερειάρχη αλλά και περιφερειακούς συμβούλους για την αρρυθμία που ξαφνικά διογκώθηκε τόσο πολύ με έκτακτη συνέντευξη τύπου που δεν κατάλαβε κανείς.

Βολές και για τον Σωτήρη Αδαμόπουλος » έπρεπε να ελέγξει τι φεύγει ο κ. Αδαμόπουλος »

Μιλήσαμε για δεκάδες επιταγές ( εντάλματα ) που δεν τα έβρισκαν γενικά και γιαυτό επέστρεψαν στην Π.Ε Καστοριάς χωρίς αυτά ( Κούσκουρα-Βάσος) και το επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο κ. Κεχαγιάς ότι τα είχε στο γραφείο του ( απορούμε γιατί δεν το ήξεραν αυτό Κούσκουρα κτλ)

Εμείς δεν θα μπούμε στις υπόλοιπες σοβαρές αιχμές που άφησε ο ίδιος ο κ. Κεχαγιάς για τον Θεόδωρο Καρυπίδη στο θέμα των υπογραφών από τους αντιπεριφερειάρχες μιας και είναι φανερό στέλνει μήνυμα στον σημερινό περιφερειάρχη δ. Μακεδονίας

Δείτε και ολόκληρη την συνέντευξη τύπου του αντιπεριφερειάρχη οικονομικών της περιφέρειας Δ.Μακεδονίας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Σεπτέμβριος, 2014, 11:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr