Τίτλοι τέλους από ΚΕΧΑΓΙΑ και ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ για το θέμα των επιταγών. Νέα έκτακτη συνέντευξη χθες στην Καστοριά – ΕΝΤΟΛΗ Καρυπίδη » ξεκαθαρίστε το όλο θέμα »

» 3 χρόνια τώρα οι τοπικές υπηρεσίες που ελέγχονταν από τον κ. Σαββόπουλο ακολουθούσαν λάθος διαδικασία »

Ο κ. Φώτης Κεχαγιάς ζήτησε συγνώμη από τον Κυριάκο Νικολακέα και ο Σ.Αδαμόπουλος ζήτησε συγνώμη από τον Φ.Κεχαγιά –

» Το θέμα τελειώνει εδώ» τόνισαν οι δυο περιφερειάρχες δίνοντας και πάλι εξηγήσεις για τις περίφημες επιταγές οι οποίες αν υπογράφονταν από κάθε αντιπεριφερειάρχη δεν θα είχε συμβεί το οτιδήποτε.

Αδαμόπουλος και Κεχαγιάς μετά και από νέα σύσκεψη που έγινε χθες στην Κοζάνη προχώρησαν σε νέες εξηγήσεις, ζήτησε συγνώμη από τον Κεχαγιά ο κ. Αδαμόπουλος λέγοντας πως με εντολή του περιφερειάρχη ούτε ΕΔΕ ούτε μηνύσεις θα γίνουν.

Ο κ. Αδαμόπουλος αλλάζοντας την άποψη του σε σχέση με αυτά που είπε προχθές έριξε ευθύνες στις υπηρεσίες της Καστοριάς λέγοντας πως τα τελευταία 3 χρόνια γίνεται λάθος διαδικασία από τους υπαλλήλους με τον τρόπο δηλ. που έστελνα επί ΔΑΚΗ κυρίως τις επιταγές δηλώνοντας πως αλλάζει ο τρόπος αποστολής των επιταγών.

Θυμίζουμε, πως κανείς δεν μίλησε για τις 4 επιταγές ΄΄χαμένες΄΄, οι επιταγές που δεν επέστρεψαν με Κούσκουρα, Βάσο ήταν αυτές οι 35 που τις ανέμεναν οι οικονομικές τοπικές υπηρεσίες της Π.Ε Καστοριάς οι οποίες είχαν αναστατωθεί………Επίσης όλα αυτά που παραθέσαμε ως γεγονότα τα επιβεβαίωσε ο Σωτήρης Αδαμόπουλος στο 100% προχθές. Χθες όμως στο θέμα του Κεχαγιά είπε πως δεν ηταν καλά ενημερωμένος.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε από την χθεσινή συνέντευξη τύπου πως οι δυο αντιπεριφερειάρχες έριξαν σοβαρές ευθύνες σε Δημήτρη Σαββόπουλο για τον τρόπο που επέτρεψε να λειτουργούν οι οικονομικές υπηρεσίες στο θέμα της αποστολής των επιταγών.

Στο τελείωμα πάντως της συνέντευξης ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών δήλωσε πως η συνεργασία  με τις οικονομικές υπηρεσίες θα είναι πολύ καλή

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Σεπτέμβριος, 2014, 8:46 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr