Δείτε τις δόσεις και τις εκπτώσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη

Και μεγάλες εκπτώσεις, αλλά και πολλές δόσεις περιλαμβάνει η νέα ρύθμιση για τα χρέη προς την εφορία και τα ταμεία που όλα δείχνουν ότι έχει πάρει την έγκριση και της τρόικας και ας μην λέγεται αυτό επισήμως.

Για όσους έχουν χρέη μέχρι 15.000 οι δόσεις θα μπορούν να είναι ακόμη και 100 ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο το ποσό που θα χρειάζεται ο κάθε πολίτης ανά μήνα.

Για όσους έχουν χρέη πάνω από τις 15.000 ευρώ οι δόσεις θα είναι λιγότερες, θα πρέπει να υπολογίζουν ότι θα εξοφλήσουν το ποσό που χρωστούν σε 72 δόσεις.

Ανάλογα με το πλήθος των δόσεων θα υπάρξουν και εκπτώσεις στα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις.

Όσες λιγότερες είναι οι δόσεις για την εξόφληση, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η έκπτωση.

Για 12 δόσεις η έκπτωση στις προσαυξήσεις από πρόστιμα θα είναι ως και 90%, 80% θα είναι η μείωση για τις 36 δόσεις, 70% για 60 δόσεις, για εξόφληση δηλαδή σε πέντε χρόνια, ενώ στο μισό θα πέφτουν τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις για όσους επιλέξουν να πληρώσουν σε περισσότερες από 60 δόσεις.

Παράλληλα θα πέσει και το επιτόκιο από το 8,76% που είναι σήμερα στο 4,5%. newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Οκτώβριος, 2014, 9:27 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr