Μ.Αντωνίου » Στη σημερινή δύσκολη εποχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουμε το Γ.Ν. Καστοριάς, αλλά και όλες τις μονάδες Υγείας του τόπου μας»

Δ.Τ – Τα Περιφερειακά Αγροτικά Ιατρεία των Δ.Δ. Μεσοποταμίας ( 1 θέση), Τοιχιού (1 θέση) και Κορησού ( 2 θέσεις), αναμένεται να στελεχωθούν με Αγροτικούς Ιατρούς εντός των επόμενων ημερών. Αυτό προέκυψε μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου στο Υπουργείο Υγείας.

Εξάλλου το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε και ενίσχυσε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς με τρεις (3) μόνιμες θέσεις από προκηρύξεις ΑΣΕΠ (10Κ/2008 και την 10Κ/2009):

Μια (1) θέση Δ.Ε. Διοικητικού – Λογιστικού και

Δύο (2) θέσεις Υ.Ε. Καθαριότητας.

Επίσης αναμένεται η έκδοση προκήρυξης, πέντε (5) επικουρικών ιατρών που θα στελεχώσουν το ΠΕΔΥ Καστοριάς / Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού και πιο συγκεκριμένα:

Α) Μια (1) θέση Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας

Β) Μια (1) θέση Ιατρικής Βιοπαθολογίας

Γ) Μια (1) θέση Ορθοπεδικής

Δ) Μια (1) θέση Οφθαλμιατρικής

Ε) Μια (1) θέση Παιδιατρικής

H κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Στη σημερινή δύσκολη εποχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουμε το Γ.Ν. Καστοριάς, αλλά και όλες τις μονάδες Υγείας του τόπου μας. Ξέρω ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση πόρων και ανθρώπινου δυναμικού, που θα βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία όχι μόνο του νοσοκομείου μας αλλά και του ΠΕΔΥ και των Περιφερειακών Αγροτικών Ιατρείων».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Οκτώβριος, 2014, 10:52 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr