Με αισιοδοξία και μεγάλους στόχους η 5η έκθεση γούνας του ΣΕΓ στην Αθήνα. Νέες σοβαρές προτάσεις συνεργασίας για το μέλλον του κλάδου – Ανοιχτή ακόμα και η συνένωση των συνδέσμων

Λειτουργία του νέου τοπικού εκθετηρίου για 12 μήνες τον χρόνο με τουλάχιστον 150 προσλήψεις –

Πολλαπλές και κρίσιμες ειδήσεις από την συνέντευξη του προέδρου του ΣΕΓ στην ΜΑΡΙΓΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ και το ΔΙΚΤΥΟ1 –

Μέσα από το ΔΙΚΤΥΟ1 ο πρόεδρος του ΣΕΓ μίλησε χθες για την 5η έκθεση γούνας του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών στην Αθήνα αναφερόμενος και στις πολύ καλές προοπτικές και συνεργασίες του ΣΕΓ με τον » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ » και όχι μόνο.

 

Η αλήθεια πάντως είναι πως Καλλισθένης, Λαγγιώτης και άλλοι συνδικαλιστές βρίσκονται μπροστά σε σοβαρές συνεργασίες ακόμα και για αξιοποίηση του νέου εκθεσιακού κέντρου για 12 μήνες τον χρόνο και διοργάνωση με ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες της έκθεσης γούνας στην Αθήνα και όχι μόνο.

 

Πρώτες λεπτομέρειες για συναντήσεις των δυο συνδέσμων ακόμα και για συνένωση των δυο Δ.Σ δόθηκαν χθες από τον ΘΩΜΑ ΛΑΓΓΙΩΤΗ.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Οκτώβριος, 2014, 2:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr