Συνάντηση του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα Γούνας Θεοφύλακτου Ζυμπίδη με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων

Δ.Τ-Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Γούνας Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, στο πλαίσιο επαφών που πραγματοποιεί με φορείς του κλάδου, συναντήθηκε, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2014, στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων, Δημήτρη Κοσμίδη. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Δημήτρης Πετρόπουλος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Ορεστικού σε θέματα γούνας, Στέργιος Φιλιάδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νεστορίου σε θέματα γούνας, Γιάννης Ελευθερίου.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία στόχο είχε να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, διατυπώθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες Μονάδες Εκτροφής Γουνοφόρων Ζώων της Π.Ε. Καστοριάς ως προς την προσβασιμότητα του Οδικού Δικτύου. Έτσι αποφασίστηκε, όσοι ιδιοκτήτες εγκαταστάσεων Γουνοφόρων Ζώων αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στο οδικό δίκτυο προς τις μονάδες εκτροφής τους (π.χ. χωματόδρομο), να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Δήμο που ανήκει η μονάδα τους, προκειμένου να γίνει καταγραφή και επίλυση του θέματος.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Οκτώβριος, 2014, 5:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr