Πλήρωση 4 θέσεων ειδικών συμβούλων για τον περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας – Προκήρυξη για ειδικό συνεργάτη και για τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς – Σε 8 ημέρες κλείνει η διαδικασία

Ετοιμάστε τον φάκελο σας – Σε 8 περίπου μέρες κλείνει η διαδικασία. Για την Καστοριά.

» Για τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο- Καστοριά 52100- 2ος όροφος γρ. 10 ».

«Πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικών Συμβούλων και Ειδικών Συνεργατών του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και των Αντιπεριφερειαρχών των Π.Ε. Κοζάνης και Καστοριάς.

Μία (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη για την κάλυψη των αναγκών του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , με εξειδίκευση σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη θέση του Ειδικού Συνεργάτη

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
  2. Φωτοαντίγραφο πτυχίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  3. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α’ 75) , όπως ισχύει, ότι:
  1. i)  δεν έχουν στερηθεί οποτεδήποτε των πολιτικών δικαιωμάτων τους.
  2. ii)  δεν έχουν τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση
  3. iii)  δεν έχουν απολυθεί από δημόσια υπηρεσία ή Ο.Τ.Α. ή Ν.Π.Δ.Δ. λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου και σε καταφατική περίπτωση να έχει παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Οκτώβριος, 2014, 10:08 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr