Συνάντηση του Εντεταλμένου Συμβούλου σε θέματα Γούνας, κ. Θεοφύλακτου Ζυμπίδη με Αντιπροσωπεία του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών»

Ο Πρόεδρος του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών», κ. Λαγγιώτης Θωμάς συναντήθηκε, την Τρίτη 07 Οκτωβρίου 2014, στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Γούνας κ. Ζυμπίδη Θεοφύλακτο. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του «Σ.Ε.Γ.», κ. Τζήμας Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς, κ. Πετρόπουλος Δημήτρης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Ορεστικού σε θέματα γούνας, κ. Φιλιάδης Στέργιος.

Στόχος της συνάντησης ήταν να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον κλάδο και ειδικότερα η εύρεση τρόπων στήριξης της εξωστρέφειας του, ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί μοχλό ανάπτυξης ολόκληρης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Παράλληλα τονίστηκε ότι απώτερος σκοπός είναι ο κλάδος να λειτουργεί ταυτόχρονα στη στήριξη και ενδυνάμωση ολόκληρου του κοινωνικό-οικονομικού ιστού της περιοχής, δίνοντας ευκαιρίες ανάκαμψης σε όλους.

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Οκτώβριος, 2014, 12:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr