Κούρεμα 50% στα ποσά των δόσεων για χρέη στο Δημόσιο

Κούρεμα έως και 50,2% στα ποσά των μηνιαίων δόσεων γα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία μπορούν να πετύχουν όσοι ενταχθούν στη νέα ρύθμιση που αποφάσισε να εφαρμόσει η κυβέρνηση αυξάνοντας ως και 100 τις δόσεις εξόφλησης χρεών μέχρι τις 15.000 ευρώ και ως 72 μήνες την εξόφληση των μεγαλύτερων ποσών.

Η νέα ρύθμιση προωθείται για άμεση εφαρμογή μέσα στα επόμενα 24ωρα με την έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης, εκτός και αν επιλεγεί η κατάθεση τροπολογίας στη βουλή.

Οι οφειλέτες σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία για να επωφεληθούν από τον μέγιστο αριθμό δόσεων πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2014.

Για όσους υποβάλουν τις αιτήσεις τους μετά την ημερομηνία αυτή οι δόσεις θα μειώνονται κατά έναν μήνα (π.χ με αίτηση τον Ιανουάριο οι δόσεις γίνονται 99 και 71, με αίτηση τον Φεβρουάριο πέφτουν στις 98 και 70 αντίστοιχα).

Πατήστε στις φωτογραφίες για να δείτε το δημοσίευμα:

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Οκτώβριος, 2014, 11:10 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr