ΚΕΔΚΕ-Έκτακτο Συνέδριο ΚΕΔΚΕ για το πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

19:30 – Δελτίο Τύπου ΚΕΔΚΕ-

Τη σύγκληση νέου εκτάκτου συνεδρίου προκειμένου να διατυπωθεί η τελική θέση για το Πρόγραμμα «Καλλικράτης», μετά το πέρας του διαλόγου με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, αποφάσισε το συνέδριο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που συνήλθε σήμερα στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της

ΚΕΔΚΕ.

Ειδικότερα το έκτακτο συνέδριο αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να συνεχίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τη διαβούλευση με την Κυβέρνηση, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και συμπληρώσεις, με την ελπίδα ότι το τελικό σχέδιο νόμου που θα σταλεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων, θα υπηρετεί τους σκοπούς της μεγάλης μεταρρύθμισης, όπως από δεκαετίας την οραματίστηκε και τη σχεδίασε η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Διότι αν παραμείνει ως έχει σήμερα δεν είναι δυνατό να γίνει αποδεκτό.

Επίσης αποφασίστηκε διαπαραταξιακή επιτροπή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΚΕ να αξιολογήσει τις προτάσεις των Τοπικών Ενώσεων της χώρας που κατατέθηκαν στο συνέδριο ή θα αποσταλούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αφορούν στο Χωροταξικό, προκειμένου να τις θέσει υπόψη της ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών για να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές και βελτιώσεις.

Τέλος το συνέδριο αποφάσισε να ζητήσει από την Κυβέρνηση περιθώριο διαβούλευσης τουλάχιστον δέκα πέντε ημερών, πριν το σχέδιο Νόμου έρθει προς συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Μάιος, 2010, 7:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr