Ασφαλιστικά μέτρα για την εκλογή εκπροσώπων στην ΠΕΔ Δ.Μακεδονίας

» Mήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του δημάρχου Κοζάνης »
Γιάννης Δεληγιάννης: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση για παράβαση καθήκοντος του δημάρχου Κοζάνης (Λευτέρη Ιωαννίδη) για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης στην εκλογή εκπροσώπων στην ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας.
Όπως αποκάλυψε, χθες το βράδυ σε συνεργάτη του kozan.gr, ο Γιάννης Δεληγιάννης, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο  δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης (Λευτέρη Ιωαννίδη), μετά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας και την ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου, προτίθεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση για παράβαση καθήκοντος του δημάρχου Κοζάνης για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης στην εκλογή εκπροσώπων στην ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας. Ο κ. Δεληγιάννης είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους προκειμένου να “μπλοκάρει” τη διαδικασία και να δικαιωθεί, διεκδικώντας ταυτόχρονα και την τιμωρία του δημάρχου Κοζάνης που κατά την άποψή του παραβίασε τη νομοθεσία.
kozan.gr
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Οκτώβριος, 2014, 7:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr