Η Μαρία Αντωνίου στην Ιερουσαλήμ

Δ.Τ – Η Βουλευτής Καστοριάς, κα Αντωνίου, προσκεκλημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό IsraelAlliesFoundation συμμετείχε σε Διεθνή Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ 12 – 14 Οκτωβρίου 2014, με τη συμμετοχή τριάντα Βουλευτών από Καναδά, Αυστραλία, Η.Π.Α., Ευρώπη, Νότια Αφρική και χώρες της Νοτίου Αμερικής.

Κατά τη διήμερη επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ η Βουλευτής συνοδευόμενη από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ζαχαριάδη Γεώργιο είχε την τιμή να γίνει δεκτή από την Α.Μ.Θ., τον Πατήρ υμών και Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο. Μετά την εγκάρδια και ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα τη μακρόχρονη πορεία του Πατριαρχείου, ο Πατριάρχης απέδωσε στη Βουλευτή βιβλίο της ιστορίας της εκκλησίας των Ιεροσολύμων του Χρυσόστομου Παπαδόπουλου, σταυρό, εικόνα του Πανάγιου Τάφου και την ευλογία του για τη συνέχιση του έργου της. Η Βουλευτής δώρισε στον Πατριάρχη αναμνηστική ασημένια κορνίζα με τη φωτογραφία της πόλης της Καστοριάς και μετέφερε δώρο από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ.

Ακολούθησε προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο συνοδευόμενη από τον Αρχιμανδρίτη π. Γαλακτίωνα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Οκτώβριος, 2014, 8:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr