Βουλευτές της Ν.Δ στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη – Δήλωση της Μ.Αντωνίου

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία συμμετείχε και η Μαρία Αντωνίου, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Ε65. Ο κ. Χρυσοχοϊδης ενημέρωσε τους Βουλευτές ότι μέσα στο Νοέμβριο θα έρθει προς κύρωση στη Βουλή, η σύμβαση για την κατασκευή του τμήματος Λαμίας – Δομοκού, προϋπολογισμού 300.000.000 €, ενώ αμέσως μετά την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των προγραμμάτων 2014 – 2020, στις αρχές του 2015, θα προχωρήσει η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου στο τμήμα Δομοκός – Εγνατία Οδός, προϋπολογισμού 500.000.000€.

Μετά τη συνάντηση η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Ο Ε65 είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την πατρίδα μας, που δημιουργεί θέσεις εργασίας, αλλά και διευκολύνει τις μεταφορές εμπορευμάτων και την μετακίνηση των ανθρώπων. Για την Καστοριά δε, αποτελεί μια σημαντική διέξοδο προς την Κεντρική Ελλάδα και την πρωτεύουσα της χώρας. Ελπίζω ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που μας ανακοίνωσε ο Υπουργός, κάτι που άλλωστε θα παρακολουθώ πολύ συχνά».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Οκτώβριος, 2014, 3:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr