9.000 αιτήσεις για επίδομα θέρμανσης σε 3 ώρες – Που και πώς θα κάνετε αίτηση

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης. Μέσα σε τρεις ώρες από το άνοιγμα της πύλης στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων υποβλήθηκαν 9.000 αιτήσεις.

Το επίδομα μπορείτε να πάρετε χωρίς γραφειοκρατία και σε είκοσι μέρες αν σήμερα υποβάλετε την αναγκαία αίτηση.

Οι δικαιούχοι που δεν παρήγγειλαν ακόμα πετρέλαιο μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να πάρουν το 25% του ποσού που δικαιούνται, ενώ όσοι αγόρασαν πετρέλαιο έχουν δικαίωμα να πάρουν ολόκληρο το ποσό , ανεξάρτητα αν ξαναβάλουν πετρέλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα χορηγείται με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια και ανέρχεται σε 35 λεπτά το λίτρο. Για να υποβάλετε την αίτηση θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gsis.gr.

Η υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά και τα στοιχεία που χρειάζεται να αναγράψετε είναι: ΑΦΜ, ονοματεπώνυμο και αριθμός προστατευόμενων τέκνων, εάν θέλετε προκαταβολή ή όχι, το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, το ονοματεπώνυμο του 1ου δικαιούχου του λογαριασμού, τον αριθμό της παροχής ρεύματος της κύριας κατοικίας, τη διεύθυνση, τα τετραγωνικά, αν η κατοικία είναι ιδιόκτητη, ενοικιαζόμενη ή έχει παραχωρηθεί δωρεάν, τον ΑΦΜ του εκμισθωτή ή του ατόμου που σας την παραχώρησε δωρεάν, την ένδειξη αν είναι πολυκατοικία και τα στοιχεία επικοινωνίας όπως αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου, το e-mail.

Επίσης, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και στο ΚΕΠ της περιοχής σας.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν ως τις 30 Μαΐου.

Η προκαταβολή και το επίδομα κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό χωρίς προσκόμιση δικαιολογητικών, ενώ όσοι αγοράσουν παραπάνω από μία φορά πετρέλαιο θέρμανσης δεν θα χρειαστεί να υποβάλλουν ξανά αίτηση.

Σημειώνεται ότι η εφορία θα καλεί για έλεγχο όσους διασταυρώνει να έχουν δώσει λανθασμένα στοιχεία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Οκτώβριος, 2014, 8:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr