Ο » ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ » με νεα σκληρή ανακοίνωση για τις προτάσεις του ΣΕΓ – » Απορρίψαμε τις προτάσεις του ΣΕΓ – Η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία μας »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ύστερα από συνεχείς οχλήσεις αλλά και την έκδηλη ανησυχία μελών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω :

1)       Όντως έγιναν προτάσεις από μερίδα γουνοποιών αλλά και του Σ.Ε.Γ. :
α) Για την αυτοδιάλυση όλων των φορέων γούνας.
β) Για μεταφορά της Έκθεσης στην Αθήνα.

2)      Οι προτάσεις αυτές απερρίφθησαν ομόφωνα από το Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ. ως απαράδεκτες μιας και δεν συνάδουν με το καταστατικό και τη φιλοσοφία της Διοίκησης και των 350 Μελών του Σ.Γ.Κ.

3)      Η 40η Δ.Ε.Γ.Κ. η οποία θα πραγματοποιηθεί από 6-9 Μαΐου προσδοκάται να είναι από τις πλέον πετυχημένες και από άποψη συμμετοχής εκθετών και από εμπορικής πλευράς. Ήδη έχουν καλυφθεί 5.000 τ.μ. και υπάρχει ενδιαφέρον για τη συνολική κάλυψη του χώρου από τους εκθέτες και παράλληλα εμπορικοί επισκέπτες επικοινωνούν με τα γραφεία μας για να ενημερωθούν.

4)      Οποιαδήποτε διασπορά ψευδών ειδήσεων που προέρχονται από κέντρα που είναι ξένα από τη φιλοσοφία του Σ.Γ.Κ. δεν ευσταθούν και σίγουρα προέρχονται από μερίδα συναδέλφων που αντί να κοιτούν το μέλλον και το καλό του κλάδου και του τόπου μας προτιμούν και έχουν ως μόνο σκοπό να πλήξουν τη Διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.

5)      To Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας έγινε για όλους τους γουνοποιούς Καστοριάς – Σιάτιστας και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει αυτή η Διοίκηση που το δημιούργησε να πέσει στα χέρια λίγων. Οποιαδήποτε μελλοντική χρήση του κτηρίου θα γίνει μέσα από μελέτη – βιωσιμότητας – σκοπιμότητας που θα πραγματοποιήσει ο Σ.Γ.Κ. πάντα σε συνεργασία με τα μέλη του και σε κάθε περίπτωση δεν θα αναστείλει τη διενέργεια των Διεθνών Εκθέσεων Γούνας που θα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Καστοριά στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας για πάντα. Μην αμφιβάλετε για αυτό. Αγαπάμε τον τόπο αυτό.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Οκτώβριος, 2014, 7:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr