Συνάντηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ με τη νέα δημοτική αρχή του Νεστορίου

Δ.Τ – Τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στο δήμο Νεστορίου όπου συναντήθηκε με το νέο δήμαρχο Χρήστο Γκέτσιο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, ανανεώνοντας το πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που υπήρχε και με την προηγούμενη δημοτική αρχή. Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν περιλαμβάνουν:

  1. Τη δημοτική επιχείρηση ΔΕΡΑΣΕΝ και την επίλυση του ζητήματος του χρέους της για το οποίο συνεργάστηκε στενά ο βουλευτής με την προηγούμενη δημοτική αρχή και βρίσκεται στο τελικό στάδιο διευθέτησης,

  2. Το RiverParty και τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τον ανάδοχο φορέα,

  3. Την έλλειψη διαχειριστικών μελετών για τα δάση και σχετικών κονδυλίων για την διεξαγωγή τους που προκαλεί σημαντικά ζητήματα στο δήμο Νεστορίου.

Ακολούθησε επιμέρους συνάντηση με τους εργαζόμενους που έθεσαν βασικά ζητήματά τους όπως τη διαδικασία αξιολόγησης και τον επανέλεγχο των συμβάσεων ΙΔΑΧ.

Οι συναντήσεις αυτές σηματοδότησαν μια νέα εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της δημοτικής αρχής Νεστορίου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξακολουθεί να παρέχει την υποστήριξή του σε όλα τα επίπεδα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Οκτώβριος, 2014, 11:47 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr