Την πορεία της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς καθορίζει και πάλι ο Χατζησυμεωνίδης

Σε κλίμα έντασης και οχλαγωγίας η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς με έναν Χατζησυμεωνίδη να διορθώνει μια δυο και τρεις φορές τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν ενημερωμένος για ψηφοφορίες η μη, για αρκετά θέματα, με αποτέλεσμα πολλές φορές δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας αλλά και σύμβουλοι από την πλειοψηφία να προσπαθούν να βάλουν σε σειρά την συνεδρίαση.

Σε πάρα πολλές στιγμές ο π. Δήμαρχος εξηγούσε στον πρόεδρο του Δ.Σ πως πρέπει να διεξαχθεί μια ψηφοφορία για τις επιτροπές και όχι μόνο…..

Είδαμε πολλούς να ξεφυσούν με την πορεία της συνεδρίασης. Ο πρόεδρος πολλές φορές σχολιάζει πράματα και καταστάσεις χωρίς λόγο ενώ και σε κάποια στιγμή που άκαιρα διέκοπτε τον Μ.Χατζησυμεωνίδη ο δήμαρχος Καστοριάς του ζήτησε να σταματήσει να διακόπτει και μάλιστα δυσανασχετώντας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Οκτώβριος, 2014, 1:47 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr