Η Αντωνίου απαντά στο Εργατικό Κέντρο. Καμία θετική εξέλιξη για την πραγματοποίηση του ολοκληρωμένου τοπικού προγράμματος στην Π.Ε Καστοριάς

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – κ. Πρόεδρε,

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας μας συνάντησης, και σε κάθε ευκαιρία επικοινωνίας μας, σας έχω ενημερώσει, για τη συμφωνία μου, στη διεκδίκηση ενός ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου καταπολέμησης της ανεργίας, στην Π.Ε. Καστοριάς.

Με δύο, όμως, βασικά προαπαιτούμενα.

Τη συνεργασία όλων των κοινωνικών και θεσμικών εταίρων (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ε.Β.Ε., Εργοδοτικές Οργανώσεις, Ενώσεις Εργαζομένων, Κοινωνικοί Φορείς ), που θα εγγυώνται την υλοποίηση του, αλλά και την ύπαρξη του κατάλληλου χρηματοδοτικού εργαλείου, που θα αναλάβει τη χρηματοδότησή του.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την έγκριση των προγραμμάτων της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020 και την ψήφιση από την ελληνική Βουλή του θεσμικού πλαισίου υλοποίησης, αρχές του 2015, θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, έτσι ώστε ενωμένοι, να προχωρήσουμε σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες για την εκπόνηση, υλοποίηση και χρηματοδότηση ενός τέτοιου σχεδίου.

Σε κάθε περίπτωση, παραμένω στη διάθεση σας, για όποια συνεννόηση, με βάση όσα σας προανέφερα.

Με εκτίμηση,

Μαρία Β. Αντωνίου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Νοέμβριος, 2014, 9:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr