Συνάντηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου Βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ με τον αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλο

Δ.Τ – Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 ο Βουλευτής Βαγγέλης Διαμαντόπουλος μαζί με τον εκπρόσωπο της Ν.Ε. Καστοριάς του τμήματος της τοπικής αυτοδιοίκησης Θεόδωρο Βασιλείου επισκέφθηκαν το νέο αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλο. Αφού του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, συζήτησαν μαζί του τα εξής:

  1. Τους άξονες στους οποίους προγραμματίζει να κινηθεί η νέα περιφερειακή αρχή,

  2. Τις εξελίξεις στο θέμα του φράγματος του Νεστορίου και την έλλειψη αρδευτικού σχεδίου,

  3. Τις προθέσεις της περιφερειακής αρχής σχετικά με τη ΔΕΡΑΣΕΝ και τη διαβεβαίωση του βουλευτή να σταθεί στο πλευρό της στις προσπάθειες επίλυσης του θέματος,

  4. Το τεράστιο ζήτημα της ΣΔΙΤ που έχει υπογραφεί από τη ΔΙΑΔΥΜΑ και ο τρόπος εμπλοκής και αντιμετώπισης από πλευράς περιφέρειας,

  5. Το θέμα του αεροδρομίου, πως μπορεί να διατηρήσει το ρόλο του ως περιφερειακό αεροδρόμιο αλλά και επιπλέον να εκσυγχρονιστεί.

Ακολούθησε συνάντηση με τους εργαζόμενους όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους απασχολούν. Κυρίως τέθηκε το ζήτημα της αποδυνάμωσης των υπηρεσιών στο νέο καθεστώς που έθεσε το σχέδιο «Καλλικράτης».

Κλείνοντας ο βουλευτής δήλωση τη συμπαράστασή του στις προσπάθειες της περιφέρειας για επίλυση των προβλημάτων του τόπου και δεσμεύτηκε να ασκήσει κάθε πίεση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, πάντα στο πλαίσιο των θέσεων και αρχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Νοέμβριος, 2014, 10:31 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr