Άψογη η χθεσινή οργάνωση της παρέλασης κατά γενική ομολογία. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι πολίτες μίλησαν για την καλύτερη ίσως παρέλαση

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Η δημοτική αρχή Καστοριάς με την εντολή του Ανέστη Αγγελή προχώρησε σε μια πολύ καλή οργάνωση που φάνηκε από το πρώτο λεπτό.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Νοέμβριος, 2014, 6:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Άψογη η χθεσινή οργάνωση της παρέλασης κατά γενική ομολογία. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι πολίτες μίλησαν για την καλύτερη ίσως παρέλαση”

 1. Τι θέλει να παραστήσει ο …….. βουλευτής του Σύριζα ντυμένος σαν τον τρομοκράτη Τζαβαρα .Στην μεγαλύτερη γιορτή για την απελευθέρωση της Καστοριάς. Μήπως τα τρομοκρατικά ένστικτα απαξιώνουν τα αγαθά της ελευθερίας και προσπαθεί με τον τρόπο του να τα μύωση?

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr