Προσοχή! Άνοιξε η εφαρμογή για τα λάθη του ΕΝΦΙΑ

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να μπουν ήδη στην ηλεκτρονική εφαρμογή για να διορθώσουν τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ. Διαβάστε επίσης ποιές φορολογικές δηλώσεις πρέπει να αλλαχτούν και ποιούς φόρους θα συμπαρασύρουν.

Πριν από λίγο άνοιξε η σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή ώστε να μπουν και να κάνουν διορθώσεις ιδιοκτήτες ακινήτων με λάθη στον ΕΝΦΙΑ.

Για να μην πληρώσετε πρόστιμα και προσαυξήσεις πρέπει οι διορθώσεις του Ε9 να γίνουν εως την 30η Νοεμβρίου

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε όμως στην προθεσμία. Για να μην πληρώσετε πρόστιμα και προσαυξήσεις πρέπει οι διορθώσεις του Ε9 να γίνουν εως την 30η Νοεμβρίου, αν και είναι πολύ πιθανό να δοθεί παράταση.

Πλέον όμως μπορούν να διορθωθούν τυχόν λάθη στις φορολογικές δηλώσεις με βάση τις οποίες υπολογίστηκαν οι εξής φόροι:

– Ο ΦΑΠ του 2010 που αφορά μόνον σε φυσικά πρόσωπα

– Ο ΦΑΠ του 2011

– Ο ΦΑΠ του 2012

– Ο ΦΑΠ του 2013

Όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική οι φορολογούμενοι που θα κάνουν διορθώσεις, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, θα παίρνουν αμέσως το καινούργιο εκκαθαριστικό καθώς η εκκαθάριση θα γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ ειδική σήμανση υπάρχει στα εκκαθαριστικά όπου έχουν γίνει υπολογισμοί του φόρου βάσει παραδοχών.

Στην Εφορία γιά έλεγχο όμως θα παραπέμπονται όσοι φορολογούμενοι γλιτώνουν φόρο πάνω από 300 ευρώ μετά την διόρθωση.newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Νοέμβριος, 2014, 10:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr