Η Μ.Αντωνίου στο νέο Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, η κα Αντωνίου, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Κοσμίδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Δίτσιο και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Δήμζα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Βουλευτής ενημέρωσε το νέο προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας σε σχέση με τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας των Υπουργείων Οικονομικών, Τουρισμού και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας που αφορούν τον κλάδο της γουνοποιίας.

Ταυτόχρονα, η κα Αντωνίου ενημερώθηκε από το νέο Προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας για τον σχεδιασμό των επόμενων ενεργειών του που θα στοχεύουν στην αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων του κλάδου.

Μετά τη συνάντηση η κα Αντωνίου δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με το νέο Προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν. Τους διαβεβαίωσα πως θα είμαι δίπλα τους σε κάθε ενέργειά τους που θα αφορά την επίλυση προβλημάτων του κλάδου της Γουνοποιίας, ενός κλάδου που όπως έχω τονίσει πολλές φορές αποτελεί τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου μας».

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Νοέμβριος, 2014, 12:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr