ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Κάποιοι διακινούν δημοσκοπήσεις, σχολιάζουν τον πρώτο δεύτερο, τρίτο και πολλά πολλά πράματα που έχουν ενδιαφέρον, αλλά υπάρχει κάτι που μας κάνει να γελάμε παραπάνω.

Πηγαίνουν κάποιοι υποψήφιοι και όχι μόνο, δημοτικοί σύμβουλοι και συζητούν με άλλον υποψήφιο, » φίλε θα είσαι δεύτερος τρίτος, εμείς θα κερδίσουμε» του λένε, η απάντηση του υποψήφιου δημάρχου » οκ, πάμε στοίχημα ότι είμαστε 10 μονάδες μπροστά από σας, για να βοηθήσω όμως προτείνω ( το ποσό δεν το λέμε) 10 εσείς 100 εγώ για το στοίχημα» .

Το αποτέλεσμα………καπνός οι δυο υποψήφιοι………..Μα γιατί, αφού είστε σίγουροι ρε παιδιά, και ειδικά 100 αυτός 10 εσείς, μα γιατί, ευκαιρία είναι, κρίση έχουμε….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Οκτώβριος, 2010, 7:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr