Επίσκεψη ΣΕΓ στον Αδαμόπουλο

Δ.Σ – Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Κο Αδαμόπουλο Σωτήριο, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, ο Πρόεδρος του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών», Κος Λαγγιώτης Θωμάς, ο Αντιπρόεδρος Κος Δίτσιος Ναούμ, μαζί με το Προεδρείο της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας». Σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

 1. Η υποβολή μελέτης ώστε να εξασφαλισθεί η δημιουργία στην Καστοριά «αναμονής», σε πρώτη φάση, της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΠ.

 2. Η προοπτική που υπάρχει για συνεργασία και προβολή της περιοχής μας, στα πλαίσια των συνεργασιών του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» με παράγοντες της Κίνας.

 3. Η πλήρης χαρτογράφηση όλων των εκτροφείων γουνοφόρων ζώων και η δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδίου αποχιονισμού, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα τους επόμενους χειμερινούς μήνες.

 4. Η υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων στο πλαίσιο διαβούλευσης για το νέο ΕΣΠΑ (Σ.Ε.Σ. 2014-2020)

 5. Η επίσπευση των ενεργειών, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα των τηλεφωνικών συνδέσεων του Ο.Τ.Ε. στην περιοχή από το Δισπηλιό έως τον κόμβο της Εγνατίας, όπου σήμερα τα προβλήματα είναι τεράστια.

 6. Η συμμετοχή και προβολή της περιοχής μας στην Έκθεση Τουρισμού Μ.Ι.Τ.Τ., 18 με 21 Μαρτίου 2015 στην Μόσχα.

Εκ της Διοικήσεως

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Νοέμβριος, 2014, 7:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr