Φέρνουν τα μέτρα… νύχτα στη Βουλή

Ακόμη η … μπίλια με την τρόικα δεν… έκατσε. Ακόμη τα μέτρα δεν έχουν συμφωνηθεί πλήρως, όμως ένα είναι το βέβαιο. Η κυβέρνηση ποντάρει στον… άσσο. Όποια και αν είναι τα μέτρα θα περάσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος από τη Βουλή.

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση για να μην υπάρξουν απώλειες και να διασφαλίσει ότι τα μέτρα θα περάσουν επιλέγει για ακόμη μια φορά τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Δηλαδή θα υπάρξει μια μέρα συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή, μια ακόμη στη Βουλή και αμέσως ψηφοφορία.
Όλα τα μέτρα θα περιλαμβάνονται σε ένα νομοσχέδιο με ένα άρθρο, έτσι ώστε να μην μπορούν να υπάρξουν επιμέρους διαφωνίες και άρα να περιοριστούν οι όποιες απώλειες.

Αυτά όλα βέβαια εάν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν εκπλήξεις την ερχόμενη Κυριακή με την ψηφοφορία για την ψήφιση του προϋπολογισμού, αν και όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν βουλευτές που θέλουν να κάνουν κάποια κίνηση…

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Δεκέμβριος, 2014, 8:49 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr