Σε ανατροπή για τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων επιμένει η τρόικα

Καθοριστικά θα είναι τα στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν εντός των επομένων ημερών για τα εισπραχθέντα έσοδα του Νοεμβρίου

Επιμένει η τρόικα και ειδικά το ΔΝΤ όσον αφορά την υιοθέτηση αλλαγών για τις ρυθμίσεις των 100 δόσεων στην εφορία. Ζητά να υιοθετηθούν εισοδηματικά κριτήρια, τα οποία και θα μειώσουν τις δόσεις για όσους εμφανίζουν προϋποθέσεις τέτοιες που να μπορούν να ικανοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Έχει σημασία το ότι οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι αν κάτι τέτοιο υιοθετηθεί, τότε μπορεί να ισχύσει και για όσους έχουν ήδη προβεί σε ρυθμίσεις.

Είναι προφανές ότι το ΔΝΤ θεωρεί ότι οι ρυθμίσεις των 100 δόσεων θα πάνε πίσω τις πληρωμές προς το Δημόσιο και ζητά να περιοριστούν οι δυνατότητες σε αυτή την κατεύθυνση.

Καθοριστικά θα είναι τα στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν εντός των επομένων ημερών για τα εισπραχθέντα έσοδα του Νοεμβρίου. Αν υπάρχει νέα σημαντική στέρηση τότε οι πιέσεις στην κυβέρνηση θα αυξηθούν.

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο newmoney

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Δεκέμβριος, 2014, 1:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr