Διεξήχθη ο 4ος Δημόσιος Απολογισμός του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου Βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ

 

Δ.Τ-Ο 4ος δημόσιος απολογισμός του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα 01 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς, ενός χώρου που η προσέλευση του κόσμου δείχνει ότι εδραιώνεται στην αντίληψη των πολιτών ως χώρος κατάλληλος για τέτοιου είδους εγχειρήματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανταπόκριση και υποστήριξή τους, όσο και τους εκπροσώπους των φορέων από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς, το Σύνδεσμο Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας», την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας, τους ΕΝΔΗΜΟ, το Δήμο Νεστορίου, το Σύλλογο Ασφαλισμένων και Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Καστοριάς, τον ΠΑΣΥΦΩΣ Καστοριάς, καθώς και την ΑΓΣ Καστοριάς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας για συμμετοχή και διάλογο.

Συνεχίζοντας σε αυτή τη λογική του δημόσιου διαλόγου, η μεγάλη προσέλευση των πολιτών επιβεβαιώνει την προσπάθειά μας για θέσπιση νέων διαδικασιών αποτελώντας ένα μήνυμα προς όλους τους αιρετούς για την ανάγκη της κοινωνίας να συνδιαλέγεται με τους αιρετούς της και να συμμετέχει ενεργά συνδιαμορφώνοντας προτάσεις και λύσεις. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο διενεργήθηκε η χθεσινή απολογιστική όπου διατυπώθηκαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τόσο από τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου όσο και από εκπροσώπους των φορέων αλλά και απλούς πολίτες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2014, 2:41 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr