Η Μ.Αντωνίου για την Παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία

Σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, η οποία έχει καθιερωθεί από το 1992 να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου.

Είναι ημέρα ευαισθητοποίησης για όσους συνανθρώπους μας δίνουν τη δική τους μάχη, αλλά και μια ευκαιρία να εκφράσουμε την βούληση μας να συμβάλλουμε στην ισότιμη συμμετοχή και πλήρη ένταξή τους στα κοινωνικά δρώμενα.

Η ημέρα αυτή πρέπει να λειτουργεί για όλους μας ως σημείο αναφοράς για τον αγώνα που οφείλουμε όλοι μαζί να καταβάλλουμε προκειμένου να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των διακρίσεων και των αποκλεισμών, που υφίστανται οι συμπολίτες μας με αναπηρία.

Τα άτομα αυτά βιώνουν συχνά το φαινόμενο του ¨κοινωνικού αποκλεισμού¨. Δε ζητάνε να γίνει η ζωή τους ευκολότερη, το μόνο που ζητάνε είναι να γίνει η ζωή τους ΙΣΗ με τη δική μας και να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες.

Στέκομαι πάντα στο πλευρό αυτών των αγωνιστών της ζωής με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια. Πολιτική μου βούληση είναι να δημιουργήσουμε μια κοινωνία δίκαιη και ανθρώπινη, μια κοινωνία αλληλεγγύης, μακριά από το ρατσισμό και τους αποκλεισμούς οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Δεκέμβριος, 2014, 10:10 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr