Άμεση αντίδραση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ για τις τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον κλάδο της γουνοποίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας προχώρησε σε διαβήματα και σχετικές επιστολές προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής ζητώντας να τοποθετηθούν επί του δημοσιεύματος στην εφημερίδα Αυγή, από την Ομάδα για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων / Τμήμα Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοιου είδους τοποθετήσεις δημιουργούν προβλήματα και αναστάτωση στον κλάδο και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε μια περιοχή και έναν κλάδο που πλήττεται από έντονα και σημαντικά προβλήματα. Σε μια στιγμή που η Χώρα μας και έχει ανάγκη και αναζητά κλάδους και επιχειρήσεις με εξωστρέφεια και αναπτυξιακές προοπτικές τέτοιου είδους απόψεις, με επιχειρήματα και προτάσεις έωλες, μόνο αρνητικά αποτελέσματα δημιουργούν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Δεκέμβριος, 2014, 3:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr