Απάντηση Διαμαντόπουλου σε Αντωνίου και Ομοσπονδία γούνας

Σε απάντηση φαιδρών δημοσιευμάτων των αιρετών του νομού μας και συγκεκριμένα της έταιρης βουλευτού κας Αντωνίου, σας κοινοποιούμε την απάντησή μας στο σχετικό αίτημα  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, 2θμιου θεσμικού οργάνου του κλάδου, για τοποθέτησή μας επί του θέματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αριστερό κόμμα το οποίο θεωρεί την πολυφωνία, την εσωτερική δημοκρατία και τον διάλογο δεδομένα και συγκριτικό του πλεονέκτημα. Σε αυτό το πλαίσιο η συνδιαμόρφωση θέσεων με τη ζύμωση στο κοινωνικό πεδίο μπορεί και πρέπει να επιτευχθεί με δημόσιες τοποθετήσεις και παρεμβάσεις. Έτσι λοιπόν το τμήμα δικαιωμάτων των ζώων του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε μέσα από μια δημόσια τοποθέτηση την άποψη του.

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πως δεν τίθεται ζήτημα «κατάργησης» ενός κλάδου της οικονομίας μας όπως αυτού της γούνας, που αποτελεί έναν από τους τρεις βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του νομού μας. Απεναντίας, διεπόμαστε από τη λογική συνδιαμόρφωσης των πολιτικών μας με την κοινωνία και τους επαγγελματικούς κλάδους.

Θεωρώ πως σε αυτή τη δημόσια τοποθέτηση σκιαγραφούνται τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου, καθώς και προτάσεις για ισόρροπη ανάπτυξη του νομού, προκειμένου η τοπική οικονομία να καθίσταται ικανή να ξεπερνά τους «μετασεισμούς» των κυκλικών κρίσεων που προκαλούνται στον κλάδο της γούνας εξαιτίας των πολλαπλών μεταβλητών και παραγόντων που τον διαμορφώνουν.
Οι υπάρχουσες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που στενάζουν τα τελευταία χρόνια απαντούν στην αγωνία όλων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

Όλα τα παραπάνω εμπεριέχονταν στην απάντησή μου σε αντίστοιχη ερώτηση του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας σας στο δημόσιο απολογισμό μου τη Δευτέρα 1/12/14.

Με εκτίμηση και διάθεση για συνέχιση της εξαιρετικής συνεργασίας μας.

Βαγγέλης Διαμαντόπουλος

Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Δεκέμβριος, 2014, 5:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Απάντηση Διαμαντόπουλου σε Αντωνίου και Ομοσπονδία γούνας”

  1. Ελένη

    Παιδιά σε αριστερή κυβέρνηση δεν μπορει να υπάρχει ανάπτυξη της γουνοποιιας. Να δώσετε άλλες λύσεις για να αλλάξει η κατάρα αυτού του τόπου. Ντροπή μας πια!

  2. ant

    απο που προκυπτει προσπαθεια συμμαζεματος?διατυπωση αποψης κανει καθαρη και τιμια

  3. bourou bourou

    Τα ασυμάζευτα, ΔΕΝ συμμαζεύονται……

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr