Και ο ΣΕΓ για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Μόνο ο » Προφήτης Ηλίας » ξέχασε να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα

«Ζήτημα πολιτικής αιχμής είναι η στήριξη του κλάδου της Ελληνικής Γουνοποιίας»

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών επιθυμεί να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για την τοποθέτηση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων / Τμήμα Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ.

Οι απόψεις που εκφράζονται είναι προσβάλλουν τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας καθώς προτρέπονται εν είδη διατάγματος να αφήσουν μια παραδοσιακή τέχνη, με την οποία οι ίδιοι διαφωνούν, και να ασχοληθούν με καλλιέργειες, οικοτουρισμό, που ένα ποσοστό των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας ήδη εξασκούν.

Οι τοποθετήσεις αυτές καθώς προέρχονται από στελέχη και Τμήματα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία λόγω της ανευθυνότητας με την οποία εκφράζονται. Αναφορές για εμπάργκο που δεν ισχύει, για την είσοδο της Κίνας στην αγορά της γούνας ως αρνητικό και επισφαλές γεγονός ενώ είναι, κάτι που κάθε δυναμικός κλάδος που μπορεί να εξάγει και να προωθήσει ποιοτικά προϊόντα εύχεται. Μιλούν για αειφόρο ανάπτυξη σε μια περιοχή με τεράστια περιβαλλοντική επιβάρυνση από την ΔΕΗ. Ποια είναι η θέση τους για αυτό?  Ίσως να κλείσουν άμεσα τα εργοστάσια και να ασχοληθούν όλοι με αγροτικές καλλιέργειες? Το Τμήμα Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έρθει σε επαφή με τον κλάδο και τα θεσμικά του όργανα προκειμένου να ακούσει και την άλλη πλευρά προχωρεί στην έκδοση ανακοίνωσης προβάλλοντας στοιχεία αμφισβητούμενα και μη έγκυρα. Ζήτημα πολικής αιχμής είναι η στήριξη μιας περιοχής που δοκιμάζεται από πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και των ανθρώπων που στηρίζουν τη χώρα μας και την τοπική οικονομία και σαφέστατα ο σεβασμός στο δικαίωμα της αντίθετης γνώμης και άποψης είτε του καταναλωτή είτε του εργαζόμενου στο τι θα φορέσει και το που θα εργασθεί.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Δεκέμβριος, 2014, 8:47 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Και ο ΣΕΓ για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Μόνο ο » Προφήτης Ηλίας » ξέχασε να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα”

 1. Amfie

  Ως ευαισθητοποιημένη και ενεργό πολίτη, με καλύπτουν επί του θέματος, οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
  Η εκτροφή και η θανάτωση ζώων για προϊόντα πολυτελείας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι σήμερα αποδεκτή.
  Αποδεκτές δεν είναι ούτε και οι αναχρονιστικές πολιτικές υποσχέσεις περί ανάπτυξης από τους κυβερνώντες στους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα, που η πράξη ανά τον κόσμο έχει αποδείξει, την Αποτυχία τέτοιων επενδυτικών μοντέλων.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr